Imc-barcelona -- Imc-barcelona: llista per a coordinació general i contacte // list for general coordination and contact

 

SobreImc-barcelona

Llista de correu general d'indymedia barcelona - un espai per a idees, informació, discussió i col.laboració dels interessats en tirar endavant el projecte indymedia a Barcelona.

Lista de correo general imc-barcelona@indymedia.org.
Un espacio para ideas, información, discusión y colaboración de los interesados en impulsar el proyecto indymedia en barcelona.

Per a veure la col.lecció d'enviaments previs a la llista, visiti els arxius d'Imc-barcelona (L arxiu actual sols està disponible per als subscriptors de la llista.)

UsantImc-barcelona
Per a enviar un missatge a tots els membres de la llistat, enviï un email a

Es pot subscriure a la llista, o canviar la seva actual subscripció, en les seccions següents..

Subscribint-seImc-barcelona
Per a subscriure's ompli el següent formulari. Se t'enviarà un missatge de confirmació, per a prevenir, que una altre persona et subscrigui. Quan es rebi la teva confirmació, la petició es retindrà per a l'aprovació del moderador de la llista. se't notificarà la decisó del moderador amb un correu electrònic. Aquesta és una llista oculta tambéa, lo que vol dir que la llista de membres només esta disponible per l' administrador de la llista.
  El seu compte de correu:  
  El seu nom (opcional):  
  Podeu entrar una clau de pas en la casella següent. Això només dóna una seguretat baixa, però evita que altra gent canviï la configuració de la seva subscripció. NO utilitzi una clau de pas valuosa , ja que de vegades podrà ser re-enviada a vostè via email en format de text visible. Si desitja no entrar cap clau de pas, se li proveirà d'una generada automàticament, i la rebrà un cop hagi confirmat la seva subscripció. A més, sempre pot demanar un recordatori de la seva clau quan editi les seves opcions personals. Una vegada al mes, la teva contrasenya serà enviada al teu correu electrònic com a recordatori.
  Esculli una clau de pas:  

  Torni a escriure la clau:

   
  En quin idioma vol mostrar els seus missatges?  
  Vol rebre la llista de correu compilada diàriament en un sol mail? No Yes

Imc-barcelona Subscriptors
(La llista de subscriptors només disponible per a l'administrador de la llista.)

Introdueix el teuadreça de l´administradori contrasenya per visitar la llista de subscriptors:

Adreça de l´administrador: Contrasenya:  

Per a cancel·lar la subscripció de Imc-barcelona, rebre un recordatori de contrasenya, o canviar les teves opcions de subscripció Introdueix la teva adreça de correu electrònic de la subscripció:

Si deixes el camp en blanc se't preguntarà per la teva adreça de correu electrònic


Imc-barcelona llista administrada per imc-barcelona-owner at lists.indymedia.org
Interfaz administratiu de Imc-barcelona(requereix autorització)
Vista general de totes les llistes de correu de lists.indymedia.org

Delivered by Mailman
version 2.1.9
Python Powered GNU's Not Unix Indymedia